skip to Main Content

Seombris Marketing bygger din hemsida, designar din nya logotyp, klär din personal i rätt kläder och lyfter din försäljning med smarta kampanjer. Vi är ditt företags helhetslösning; enkelt, snabbt och med bra resultat.

Seombris Marketing fick sitt namn i slutet av 2011 men verksamheten började inte förrän 1 maj 2012. Den vanligaste frågan vi får när vi har möten är var namnet kommer ifrån, det svaret är lite för långt för att skriva om här, men det tar vi den gången vi ses.

Vi är relativt nya på marknaden men har tack vare våra nyskapande tankar och idéer fått mycket positiv respons från våra kunder. Vår filosofi när vi grundade Seombris var att våra kunder bara skulle behöva en samarbetspartner för att kunna marknadsföra sitt bolag på rätt sätt. För att detta ska fungera måste vi vara konkurrenskraftiga på varje område, därför har vi noga handplockat våra samarbetspartners, allt för att de företag vi arbetar med ska få bästa möjliga service.

Jag, Mikael Söderqvist, har varit i branschen i många år innan Seombris startades. Jag har därmed haft förmånen att se det som är bra i branschen, samt insett vad som måste förbättras. Med Seombris är min ambition att fylla i luckan mellan det renodlade promotionföretaget och reklambyrån, och skapa en helhetslösning för kunden.

Även om Seombris är på god väg så är vi långt ifrån färdigutvecklade som företag. Det hoppas jag heller inte att ni någonsin blir. Det är viktigt att vara lyhörd på vad marknaden efterfrågar, och att alltid ligga steget före.

I dag arbetar vi med flertal webkunder och gör Action Marketing åt ett antal olika varumärken, se vårt Referensgalleri. Vi har dessutom givetvis kunder som handlar av oss efter behov. Vårt företagskoncept bygger på enkelheten, samt en öppen dialog med kunden.

Alla vet oftast vad man står för och vem man är. Vissa bygger vindskydd när det blåser, vissa bygger väderkvarnar, vilka är ni?

Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

Snabba fakta

Startades i maj 2012
Ägare Mikael Söderqvist
Helhetslösning för kunden
Alltid steget före

Back To Top