skip to Main Content
ACTION MARKETING

ACTION MARKETING

Action marketing är en viktig del i ditt företags marknadsföring. Syftet är att bygga ditt företags varumärke, driva på försäljningen och ge snabba resultat. Det lämpar sig väldigt bra för detaljhandeln då butiker är en bra plattform för att exponera kunden för både produkt och erbjudande samtidigt. 

KLÄDER

KLÄDER

Alla behöver kläder att jobba i oavsett om en jobbar på kontor eller på en byggarbetsplats. Vi hjälper dig och ditt företag att ta fram både snygga och praktiska kläder som både du och de anställda är nöjda med. Vi vill att era kläder ska spegla er som företag.

PROMOTIONMATERIAL

PROMOTIONMATERIAL

Alla som någon gång köpt in promotionmaterial till sitt företag vet att det är en djungel. Oftast tröttnar du redan innan du ens har öppnat en katalog. Vad ska du välja? Vad ska det kosta? Vad är syftet? Var ska loggan sitta? Hur många ska det vara?

MÄSSMATERIAL

MÄSSMATERIAL

Ska ditt företag på en mässa, utställning eller ett event? Då är det viktigt att använda rätt sorts exponering för att synas.

TRYCKSAKER / GRAFISK DESIGN

TRYCKSAKER / GRAFISK DESIGN

Alla använder vi oss av trycksaker. Vare sig det är visitkort, broschyrer, posters eller kuvert så ska de tryckas och designas.

HEMSIDOR

HEMSIDOR

Alla företag behöver i dagsläget en hemsida. Finns du inte på nätet så finns du inte alls. Vi hjälper dig oavsett vilka behov ditt företag har. 

Back To Top