skip to Main Content

Alla behöver kläder att jobba i oavsett om en jobbar på kontor eller på en byggarbetsplats. Vi hjälper dig och ditt företag att ta fram både snygga och praktiska kläder som både du och de anställda är nöjda med. Vi vill att era kläder ska spegla er som företag.

Vi brukar dela upp våra kläder i två huvudgrupper: arbetskläder och promotionkläder. Arbetskläder är kläder som används på t.ex. en byggarbetsplats, dvs hantverksbyxor, varselkläder, hjälmar, handskar och skor. Promotionkläder är kläder som passar bättre på ett kontor eller en mässa. T.ex. pikéer, skjortor och jackor.

Självklart finns det en oändlig mängd kläder att välja på. För att underlätta för dig som kund har vi ett utvalt sortiment som täcker de flesta behov där vi gärna börjar och sedan utökar efter just ditt företags önskemål.

Utöver att hjälpa er med att hitta en kollektion hjälper vi er såklart med att ta fram designer för hur kläderna ska märkas med er logotyp. Vi gör gärna skisser på de olika plaggen med förslag på logoplaceringar och designelement tills ni är nöjda.

Kläder

Arbetskläder
Promotionkläder
Snyggt och bekvämt
Egen design

Back To Top