skip to Main Content

Alla använder vi oss av trycksaker. Vare sig det är visitkort, broschyrer, posters eller kuvert så ska de tryckas och designas.

Vi hjälper dig att ta fram tryckfärdiga original på vilken trycksak du än är ute efter. Vi ser även till att det blir tryckt på rätt papper och i rätt kvalitet för att få det resultat du är ute efter. En av våra stora fördelar är att vi har en grafisk designer in house samt ett väldigt nära samarbete med vårt tryckeri som är beläget vägg i vägg med oss. Detta gör att vi har full kontroll på alla steg i processen och därmed även full kontroll över slutresultatet.

Vi har många kunder som har löpande visitkortsbeställningar hos oss där vi har tagit fram en lösning där visitkorten packas och skickas i en låda speciellt framtagen för brevinkast. Detta har vi gjort för att kunna hålla nere priserna samt säkerställa snabba leveranser.

Utöver detta jobbar vi även mycket med action marketing där en del av det består av butiksskyltningar där vi tar fram alla trycksaker från start till slut.

I och med vår bredd klarar vi av alla olika sorters trycksaker. Allt ifrån det lilla visitkortet till den stora vepan på husfasaden.

TrycksakerGrafisk design

Tryckfärdiga original
Redigera befintligt material
Leverar färdig trycksak

Back To Top